19-08-2021
Werkfestival Súdwest Fryslân op 18 september

Werkfestival Súdwest Fryslân op 18 september
Het derde werkfestival staat binnenkort weer voor de deur. Op het festivalplein bij Hoekstra Transport Sneek presenteren zich voor werkzoekenden, studenten en geïnteresseerden op zaterdag 18 september tussen 10.00 en 14.00 uur veel bedrijven uit diverse branches. De ondernemers komen uit de volgende sectoren: overheid en onderwijs, zorg, transport en logistiek, bouw, infra en groenvoorziening, facilitair en horeca, zakelijke dienstverlening en ICT, techniek en productie, jachtbouw en watersport en tot slot retail. De deelnemers zijn in groten getale aanwezig op het festivalplein, liften mee op het collectief van publiciteit en leren nieuwe werknemers en stagiaires kennen of komen in contact met potentiële klanten.

Kennismaken met nieuw personeel
De deelnemende bedrijven hebben allerhande vacatures en laten de bezoekers graag kennismaken met het bedrijf of branche. Je bent direct in contact met je potentiële werkgever en kunt dus ook meteen een afspraak maken voor een gesprek. De ondernemers op het festivalplein informeren bezoekers over hun branche en de mogelijkheden voor her- of omscholing, vacatures in de zorg, workshops, loopbaanmogelijkheden, volwassenopleidingen, etc. Zij laten de diversiteit van Súdwest-Fryslân zien, om te werken, te wonen en te recreëren.

Net-Werkfestival SWF
Van 14.00 tot 17.00 uur is er op de 18e een Ondernemerstreffen op het Festivalplein, speciaal voor ondernemers en genodigden.

Préfestival en verkiezing voor denkers en doeners
Op woensdagavond 8 september vindt in Theater Sneek het Préfestival plaats. Tijdens dit event, vanaf 19.00 uur, kunnen ondernemers met elkaar in contact komen en zal meer verteld worden over de derde editie van het Werkfestival. Ook is dan de verkiezing voor denkers en doeners, een stimulatieprijs voor ondernemers met een mooie plannen of innovaties. Juist in deze uitdagende en concurrerende tijd zien we mooie initiatieven en plannen ontstaan. Creativiteit of vernieuwing wordt gewaardeerd! We laten ons inspireren en dragen graag ondernemers voor om het verhaal met ons te delen tijdens de Pitch voor Denkers en Doeners van het Werkfestival Súdwest Fryslân op 8 september.

Er gaan 6 genomineerden door naar de volgende ronde. Ben jij daarbij, dan krijg je een pitch-training aangeboden. Lees meer hierover via https://werkfestivalsneek.nl/start-up-pitch-voor-denkers-en-doeners/

Werkfestival is mede mogelijk gemaakt door VOS
Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemend Sneek, Gemeente Súdwest-Fryslân en Fryslân Werkt. Súdwest-Fryslân is een gemeente met prachtige bedrijven en een prima ondernemersklimaat. Een sfeervolle en ondernemende gemeente waar inwoners en gasten graag winkelen en verblijven. Samen behartigen zij de belangen van het bedrijfsleven, bevorderen het ondernemersklimaat, stimuleren samenwerkingen, delen van kennis, ideeën en ambities.

Werkfestival Súdwest Fryslân is een gezamenlijk initiatief van ondernemers en wordt georganiseerd door ondernemers!