01-07-2020
Voordeel voucher voor leden Ondernemend Sneek

Onze waardering is groot, omdat er zoveel ondernemers lid zijn van Vereniging Ondernemend Sneek. Dé belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in deze groeiende, boeiende, waterrijke en mooie regio van Noord-Nederland. We begrijpen dat veel van onze leden moeilijke tijden achter de rug hebben of misschien nog steeds in zwaar weer verkeren. Onnodig om dit alles toe te lichten, want eenieder heeft zijn/haar eigen verhaal. We willen daarom alle VOS-leden graag extra bijstaan.

 

Acties omtrent coronamaatregelen
Eén van onze steunbetuigingen was de post met de briefkaarten die in mei rondgestuurd is. Hopelijk heb je daarmee een paar collega’s een hart onder de riem kunnen steken. Daarnaast hebben we ons ingezet om de binnenstad zo ‘coronaproof’ mogelijk open te stellen voor onze inwoners en een visitekaartje te blijven voor de toeristen die zich gelukkig weer laten zien in Sneek en omstreken.

 

Inzetten van een VOS-voucher
We willen onze leden graag bedanken in de vorm van een VOS-voucher ter waarde van € 25,-. Om tegemoet te komen aan het feit dat er geen VOS-activiteiten zijn geweest in de afgelopen maanden. Deze voucher kan vervolgens tijdelijk besteed worden bij diverse VOS-leden.

Aanmelden met je bedrijf kon tot 3 juli. en de vouchers kunnen ingeleverd worden bij deelnemende bedrijven tot en met 31 augustus 2020. Kijk voor meer informatie op VOS voucheractie.

Deze actie is niet meer geldig