12-02-2019
Súdwest-Fryslân ontmoetingsplein op BCDN 2019

Businessdagen Contactdagen Noord brengt jaarlijks bedrijven, overheden en instellingen bij elkaar. Zakendoen, nieuwe contacten leggen, inspireren en netwerken staan centraal tijdens dit unieke evenement. De locatie is traditioneel het WTC Expo in Leeuwarden en de data zijn 19 en 20 maart.

 

Efficiënt netwerken

Aan persoonlijk contact met nieuwe en bestaande klanten hechten ondernemers én hun klanten/partners nog steeds veel waarde. Immers: op de beursvloer ontmoet je met een efficiënte tijdsinvestering een grote groep geïnteresseerden en gelijkgestemden. Netwerken in optima forma!

 

Súdwest-Fryslân ontmoetingsplein

Vereniging Ondernemend Sneek, Ying Media en de Gemeente Súdwest-Fryslân maken het mogelijk dat leden van de V.O.S. goedkoop en gemakkelijk gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van de Bedrijvencontactdagen! 

 

Gemakkelijk, efficïent en samen

Je hoeft zelf niet op te bouwen en je hoeft ook niet de hele dag op het plein aanwezig te zijn: we werken met een transparant aanwezigheidsrooster. Je maakt gebruik van onze horecafaciliteiten en van alle andere mogelijkheden die het gezelligste plein van de je beurs je biedt! Denk hierbij aan een aantrekkelijk programma met interactieve items en interessante sprekers. Jouw bedrijfslogo wordt uiteraard vermeld op een prominent aanwezig deelnemersbord bij de ingang van het Súdwest-Fryslân ontmoetingsplein.

 

Aanbieding

Je presenteert je onderneming, je maakt persoonlijke afspraken, je netwerkt en genereert leads voor € 490,00*. Je bent dan met jouw bedrijf twee dagen onderdeel van het Súdwest-Fryslân ontmoetingsplein! *=consumpties worden achteraf gefactureerd.

 

Reageer snel!

Er zijn nog enkele plekken vrij. Neem snel contact op! Mail: info@yingmedia.nl of bel: 0515-745005. Kijk voor aanvullende informatie over de BCDN op www.bcdn.nl.