28-11-2017
Sneek; de Kerst winkelstad van het Noorden

Op 9 en 10 december wordt Sneek omgetoverd tot Kerst winkelstad van het Noorden. De organisatie is in handen van de binnenstad commissie van de VOS. Er vinden tal van activiteiten plaats om op deze dagen zo veel mogelijk winkelend publiek naar Sneek te trekken. Maar daar hebben we u als winkeliers en VOS lid ook voor nodig om het tot een groot succes te maken. De organisatie uit de binnenstad roept daarom zo wel leden als niet leden op, mee te doen en Sneek om te toveren tot de Kerst winkelstad van het Noorden.

Ludieke acties en mooie samenwerkingsverbanden winkeliers
Veel deelnemende winkeliers hebben zich al op gegeven en tal van ludieke kerstacties bedacht als promotiemiddel op 9 en 10 december. Zo zijn er bij diverse modezaken flits modeshows met kerstoufits, en werken enkele kappers, drogisterijen en parfumeries samen in het verzorgen van de juiste kerstlooks voor de consument. En zo worden er nog tal van andere acties bedacht.

Heeft u de mooiste Kerstetalage van Sneek?
De deelnemende bedrijven maken ook kans op de prijs mooiste Kerstetalage van Sneek, waarbij fantastiche prijzen zijn te winnen. De winnaar ontvangt een personeelsuitje ter waarde van 500 euro. Deelnemers aan deze actie zullen herkenbaar zijn aan een bordje in de etalage en op 8 en 9 december door een jury worden beoordeeld.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen met uw bedrijf?
Bent u al net zo enthousiast als ons en vele collega winkeliers? Kijk dan voor meer informatie en opgave op Christmas Shopping Sneek.

Lekker Sneek en de Grootzand Kertsmartk
Op zondag 10 december is het koopzondag in Sneek. Maar dit jaar en speciale. Niet alleen het culinaire evenement Lekker Sneek wordt dan georganiseerd, ook kan het winkelend publiek op de Kerstmarkt van het Grootzand kerstinkopen doen. Lekker slenteren langs allerlei kerstkramen met kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kerstoutfits, kleding, speelgoed. Ondertussen genietend van culinaire winterse heerlijkheden en warme gezelligheid en sfeervolle verlichting! De Kerstman, het kerstkoor en Rudolf en zijn rendieren brengen alvast het kerstgevoel! Vorig jaar trok dit event maar liefst 30.000 bezoekers naar Sneek.

Deelnemen aan de Grootzand Kertsmarkt
Er is nog ruimte voor extra standhouders. Ook als uw winkel niet is gevestigd op het Grootzand bent u van harte welkom deel te nemen. Voor vragen en aanmelden kunt u contact zoeken met de organisatie via binnenstad@sneekpromotion.nl.
 


Sneek bruist! Kijk voor alle evenementen en activiteiten op Sneek.nl!