06-02-2019
Schrijf je nu in voor het MooiSneek lifestyle event

MooiSneek Modeshow: koopzondag 7 april van 12 tot 17 uur.
We gaan, als Sneker binnenstad, onze bezoekers inspireren op het gebied van mode-, beauty-. food en lifestyle! Dit doen we door één grote centrale modeshow in te zetten, die wordt gehouden op een lange catwalk op het Schaapmarktplein. Iedere winkel kan voor een bedrag van 50 euro meedoen en levert dan 2 tot 4 eigen aangekleedde mannequins voor de modeshow. De shows zijn om 13.30 en om 15.30 uur. Opgave via dit online inschrijfformulier. Aanmeldingen zijn gesloten

Let op: de plaatsen voor de modeshow zijn beperkt, dus schrijf u snel in, dan bent u verzekerd van een plaats!

 

mode-, beauty-. food en lifestyle markt 
Daarnaast kunt u een kraam huren voor de mode, beauty, food en lifestyle markt. En natuurlijk kunt u in en om uw winkel ook op een andere wijze mee doen! Denk aan make up/kapsel-workshops, voorjaars-knutselworkshops, (fiets)conditietesten, sportclinics, culinaire hapjes in combinatie met een horecazaak etc. Ook kunt u het presentatieblok uit eerdere edities inzetten in of om uw winkel. Samen verrassen we de bezoekers op koopzondag van 7 april en presenteren we Sneek als de winkelstad van het Noorden! Hoe meer deelnemers, hoe beter!

 

Kraam
De deelname van een kraam voor uw eigen winkel*) is 40 euro, indien u ook meedoet met de modeshow dan krijgt u een korting van 10 euro. De inschrijving verloopt via www.becaservice.nl (vermeld bij uw inschrijving dat u ook deelnemer bent van de modeshow). Wanneer u geen kraam afneemt, dan kan de ruimte voor uw deur worden gevuld door een andere aanbieder via Becaservice.
*) locatie markt: Grootzand, Nauwe Burgstraat, Wijde Burgstraat, Kruizebroederstraat, Oosterdijk

 

X-MAS edition
En: noteer ook alvast de volgende datum in uw agenda: 8 december 2019 MooiSneek, X-MAS edition!