25-04-2024
Open bedrijvendag
Een feestje maken van werken en ondernemen! Open Bedrijvendag SWF 2024 was een groot succes.
 
Het aantal werkzoekenden is sinds 2019 gedaald, merkte ook de werkgroep. En dat terwijl de arbeidskrapte historisch hoog is. Wat doe je dan om je bedrijf toekomstbestendig te maken?
 
Een feestje van je werk en het ondernemen maken, dat is waar het om draait. De slingers ophangen. De loper uitrollen. Je bedrijf aan het grote publiek laten zien. En een feestje bouwen, dat kunnen de bedrijven in Súdwest maar al te goed. Het feestje, of beter gezegd feest, werd afgetrapt met maar liefst 69 bedrijven in de gemeente tijdens de allereerste editie van de open bedrijven dag swf: waar werken en ondernemen altijd een feestje is, de deuren wagenwijd openstaan en er nieuwe worden geopend.
 
Het lentezonnetje scheen volop, de bedrijven hadden flink uitgepakt. Van muziekorkesten, springkussens tot culturele acts: het feestgedruis was in alle hoeken van de fabriekshallen en kantoren te horen. Duizenden bezoekers beleefden het bruisende bedrijfsleven en proefden van het werkplezier.
 
Wij zijn als werkgroep enorm trots op de bedrijven die hun deuren openzetten. Ook de cijfers van de deelnemende bedrijven liegen er niet om: met maar liefst een gemiddelde van een 8+ kijken we met z’n allen terug op een geslaagde dag.