23-12-2020
Koop lokaal, dat kan gemakkelijk digitaal!

“Onze inwoners moeten lokaal kunnen blijven shoppen, zeker in deze periode!”, aldus Sneek Promotion, GrootSneek en Vereniging Ondernemend Sneek. Veel ondernemers in het centrum van Sneek hebben naast hun fysieke winkel een webshop en/of een bestelmogelijkheid via social media-kanalen. Daarnaast hebben de meeste horecabedrijven (tijdelijk) een online bestel- en afhaalmogelijkheid met al dan niet een bezorgservice voor maaltijden, lunchboxes en overige culinaire arrangementen.

VOS, Sneek Promotion en GrootSneek willen graag al onze Sneker ondernemers steunen. Daarom bieden wij een gratis plaatsing aan op de site bezorgeninsneek.nl met een doorplaatsing op sneek.nl. Voor consumenten niet alleen handig en overzichtelijk, maar ook nog eens goed voor je naamsbekendheid en het lokale zakenleven! Zo kopen consumenten ook online in eigen regio en zullen zij na deze ‘coronaperiode’ gebruik blijven maken van alle producten en diensten die in Sneek worden aangeboden.

Aanmelden als ondernemer
Lokale ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden via het (aanmaken van een) eigen account op sneek.nl Vervolgens kun je je bedrijfsprofiel aanvullen met alle relevante informatie en beeldmateriaal. Je staat dan in no time vermeld op www.bezorgeninsneek.nl en op www.sneek.nl