09-01-2018
Kom naar de grote Sudwest Fryslan ondernemersbijeenkomst op 22 januari in Theater Sneek

Ondernemers zijn topsporters. Wat zijn de ideale omstandigheden om te presteren? Doelen stellen én halen. Pieken op het juiste moment. Uw team aansporen tot grootse daden. Onder dit thema organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân voor alle ondernemers in de gemeente een groot ondernemerstreffen.


Een inspirerende avond met twee charismatische sprekers. Afkomstig uit de topsport. Mensen die teams beter maken en kunnen laten presteren. Tom van ’t Hek en Toon Gerbrands. Zij delen hún kennis met u. Join the team!

 

‘Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven’

 

Tom van ’t Hek (1958). Voormalig tophockeyer, 221 interlands, 106 doelpunten. Huisarts en radiopresentator. Ex-bondscoach van het Nederlands vrouwenhockeyteam. Met deze ploeg werd hij Europees kampioen, vice-wereldkampioen, won hij twee Olympische bronzen medailles en veroverde hij de Champions Trophy. Iemand bij wie sportbloed door de aderen stroomt.

Dé vraag aan Tom: Heb jij drie gouden tips om hét ultieme teamgevoel te creëren?

Toon Gerbrands (Sneek 1957). Voormalig top-volleyballer en bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam. Werd daarmee Europees kampioen en plaatste zich voor de Olympische Spelen in Sydney. Ex-manager DSB schaatsploeg. Ex directeur AZ. Algemeen directeur van PSV. In zijn presentaties legt hij de nadruk, ondersteund door ervaringen vanuit de praktijk, op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en goede communicatie.

Dé vraag aan Toon: Ben jij het bewijs dat een goede sportbestuurder in elke sport actief kan zijn? En zou jij ook ieder bedrijf kunnen besturen?


Kortom, een interactief programma voor alle ondernemers in Súdwest-Fryslân op 22 januari in Theater Sneek. De organisatie is in handen van de gemeente Súdwest-Fryslân.


Kijk voor het hele programma en aanmelden naar op deze link.