24-07-2020
Gratis veiligheidsscan voor bedrijven in Sneek

Inbraken en andere overlast komen helaas nog steeds in heel Nederland voor. Een inbraak veroorzaakt niet alleen materiële schade, maar kent een behoorlijke nasleep van handelingen en soms ook emotionele schade. Ben ik nog wel veilig in deze omgeving? Kan ik nog wel iemand vertrouwen? Een inbraak kan dus een grote impact hebben.

 

De gemeente Súdwest-Fryslân wil samen ervoor zorgen dat de kans op inbraak en overige criminaliteit in uw gebied kleiner wordt. Daarom biedt de gemeente en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), u een gratis scan aan waarin uw bedrijf op veiligheid wordt gecontroleerd. 

 

Voor de binnenstad en buitenring bedrijven

Er is helaas maar beperkt ruimte voor een afspraak met een adviseur. De eerste 36 bedrijven worden aangemeld bij het CCV (18 binnenstad en 18 buitenring). Op afspraak komt een onafhankelijk, niet-commercieel, adviseur van het CCV bij uw bedrijf om uw pand, van buiten én binnen, te controleren op veiligheid. Hang- en sluitwerk wordt nagekeken, veelvoorkomende inbraakmethoden worden uitgelegd en u krijgt praktische tips over wat u zelf kunt doen om een inbraak te voorkomen. Vaak kan dit al op eenvoudige wijze worden gerealiseerd, zonder dat er per se hoge of überhaupt kosten aan eventuele maatregelen zijn verbonden. Naast een controle op veiligheid zal de adviseur ook kijken naar elektronische en digitale maatregelen.

 

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken voor een gratis scan door een email te sturen naar Eldad Lasker, eldad@ondernemendsneek.nl (voor de binnenstad) of Richard Veldman, kvob@ondernemendsneek.nl (voor de buitenring). Vermeld hierin uw bedrijfsnaam en de branche (keuze uit Horeca, Financiële Dienstverlening, Detailhandel, Overig) evenals uw naam, adres en telefoonnummer. Het CCV neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.

 

Kijk voor meer informatie op www.veiligondernemenbeginthier.nl.