Hest ok nocht in De Tocht?

7 maart 2024 / 17:30 - 22:30

Ga dan gezellig met ons mee in de touringbus op donderdag 7 maart en beleef het unieke schaatsspektakel over de tocht der tochten!

Musical De Tocht laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een ijsvloer van 2.000 m². Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog (weer) een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’!

We vertrekken om 17.30 uur vanaf de Veemarkt (Sneek). Voor aanvang van de voorstelling is er volop gelegenheid voor een drankje en staat er een winters buffet klaar met heerlijke koek, een broodje warme worst en een kop ouderwetse soep.

Van 20.00 tot 22.00 uur genieten we op onze eersterangs zitplaatsen van het indrukwekkende verhaal over de 199 kilometer lange schaatstocht op natuurijs. Een sportief en groots evenement die de ‘rijpere’ ondernemers onder ons maar liefst 27 jaar geleden in Friesland voor het laatste hebben mogen beleven.

Mis deze unieke kans dus niet en laat voor 25 januari as. weten of je op 1 van de 100 VOS stoelen wilt plaatsnemen in Leeuwarden. De eigen bijdrage is slechts € 30,00.

Gesloten
Inschrijven voor deze activiteit is niet langer mogelijk.