Business & Bites

9 september 2020 / 18:00 - 22:00

Business as usual... Of toch niet?

Als ondernemer ben je altijd in touw. Aan het werk om je droom te realiseren, passie te volgen en je bedrijf zo optimaal mogelijk te laten groeien. Maar wat nu als je uitvalt door ziekte of een ongeluk? Kan de onderneming wel tijdelijk door zonder jou? Wie zou je taken kunnen overnemen? Is dan de bedrijfsstructuur wel goed ingericht? Of wellicht wil je juist afbouwen en denk je aan een overname van het (familie)bedrijf.

Hoe regel je dit precies? Allemaal vragen waar je niet dagelijks bij stil staat, maar die wel degelijk van belang zijn voor de continuïteit van je bedrijf.Gerard Vellinga, notaris bij De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen, heeft veel met ondernemers te maken die in hun dagelijkse professionele leven voor dergelijke dilemma’s staan. Hij geeft op woensdag 9 september as. graag een toelichting hoe je je als ondernemer beter kunt voorbereiden op een toekomstbestendige onderneming. Je bent welkom bij Markt 23 voor de tweede editie van de Business & Bites. We gaan uiteraard weer voor een heerlijke én inspirerende avond.

Het programma:

18.00 uur inloop
18.30 uur introductie door Gerard Vellinga
18.45 uur meetsessie voorgerecht
19.30 uur meetsessie hoofdgerecht
20.15 uur meetsessie nagerecht
21.00 uur wrap-up en borrel
22.00 uur einde

Wil je je netwerk uitbreiden, ontdekken wat je als ondernemers voor elkaar kunt betekenen en op zakelijk gebied kunt groeien? Meld je dan meteen aan voor deze gezellige, interessante en interactieve Business & Bites op 9 september as. en laat je inspireren door collega-ondernemer Gerard Vellinga.

De kosten voor deze Business & Bites bijeenkomst bedragen slechts € 25,00 per persoon. Je krijgt dan een (avond)vullend programma met een heerlijk 3-gangendiner inclusief 4 consumpties. Deze kosten kun je vooraf voldoen via iDEAL zodat je aanmelding direct bevestigd is.

Deelname is voor maximaal 30 personen en vol=vol.

Locatie: Grandcafé-restaurant Markt 23, Marktstraat 23 in Sneek

< aanmelden kan hier! >