Algemene ledenvergadering

21 november 2021 / 19:00 - 21:45

Gelukkig kunnen we elkaar weer persoonlijk ontmoeten en daarom vindt de najaarsledenvergadering van 9 november dit keer plaats in Theater Sneek. Vele interessante onderwerpen worden deze avond besproken. Tijdens de ALV wordt er digitaal gestemd. Je kunt via je telefoon deelnemen aan de digitale stemprocedure.

Datum: 9 november
Ontvangst: 19.00 (aanvang: 19.30)
Einde: 21.45

De agendapunten zijn:
 

1. Opening en mededelingen van het bestuur
2. Vaststellen notulen ALV 18 mei 2021*
3. Nieuws uit de stad door Jan Gerbrand Krol
4. Financiële aangelegenheden – begroting 2022*
5. Presentatie toekomstige kunstwerken rotondes door Gerrit Terpstra en Dirk Hakze
6. Projectaanvragen*

Pauze

7. Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - Joep van Deudekom en Rob Urgert

Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyper interactief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

8. Rondvraag en afsluiting

Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje.

*) De link naar de documenten betreffende agendapunten 2, 4 en 6 ontvang je een week voor deze Algemene Ledenvergadering in je mailbox. Wij verzoeken je vooraf per email de vragen over deze punten aan te leveren.

Om bij het programma aanwezig te kunnen zijn, vragen we je bij binnenkomst naar je identiteitskaart en je Coronatoegangsbewijs. Het Coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van Corona. Met de Coronacheck-app kun je het bewijs laten zien. Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid.

Aanmelden kan via de ledenpagina