De Ondernemersacademie

Voor ondernemers die impact willen maken!

Klaar voor je volgende stap in ontwikkeling als ondernemer? En zin om dit samen met andere lokale ondernemers te doen? Ondernemend Sneek biedt in samenwerking met Kenneth Smit en Human Affairs 3 prachtige programma’s. Of je nu zelfstandig bent, een onderneming hebt, accountmanager of MT lid bent. Er is een programma voor jou op maat. Kies wat bij je past en ga voor impact! Opleidingen starten begin 2024.

Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.
Ik ben geïnteresseerd in de volgende opleiding:*

Impact in B2B-sales

De lokale opleiding voor ondernemers in Súdwest Fryslân die in de business-to-business markt opereren en die hun markt en klantenportefeuille willen uitbreiden. Het doel met dit programma is om een heel compleet salesprogramma te bieden, waarbij de ondernemer de meest moderne salesinzicht en eigen maakt...door ze te oefenen.

Leidinggeven met Impact 2025

De lokale opleiding voor ondernemers en leidinggevenden in Súdwest Fryslân die willen groeien in de ontwikkeling en aansturing van hun medewerkers. Het doel met dit programma is om als ondernemer in staat te zijn om je collega’s en medewerkers te inspireren, te motiveren en dagelijkse sturing te geven. Op een wijze die aansluit bij de huidige ontwikkelingen en generatie, en aansluit bij je onderneming.

Onderneming met Impact 2025

De lokale opleiding voor ondernemers en directieleden in Súdwest Fryslân die hun lange termijn visie handen en voeten willen geven. Het doel met dit programma is om als ondernemer handen en voeten te geven aan de  lange termijn visie. Daarbij is er in het bijzonder aandacht voor het element ‘impact’ en ’duurzaam ondernemen’.

De opleidingen gaan van start bij minimaal 6 deelnemers.