18-09-2019
Koopzondag 6 oktober MooiSneek najaarseditie

Op koopzondag 6 oktober wordt de nieuwe najaarsmode gepresenteerd tijdens MooiSneek, De Najaarseditie! Winkelend publiek kan zich van 12.00 tot en met 17.00 uur laten verleiden op het gebied van Mode, Beauty, Food en Lifestyle.

 

Grote modeshow op het Schaapmarktplein

Op het Schaapmarktplein zullen grote modeshows gehouden worden, waar vele winkels in Sneek hun nieuwe najaarscollectie laten zien. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel.

 

Mode, Beauty, Food en Lifestyle markt

De kades van o.a. het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, vormen op koopzondag 7 april van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor een inspirerende mode-, beauty-. food en lifestyle markt. Bij de sfeervolle kramen kan het winkelend publiek allerlei spulletjes kopen op het gebied van handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Naast deze mode, beauty, food en lifestyle markt zal er een centrale modeshow met een grote catwalk op het Schaapmarktplein gehouden worden.

De organisatie is in handen van de speciale MooiSneek werkgroep van de binnenstad commissie van Ondernemend Sneek.

 

MooiSneek X-MAS

Noteer ook alvast in je agenda MooiSneek X-MAS op koopzondag 8 december van 12:00 tot 17:00 uur. Met kersstalletjes op de Markstraat, Kerstmarkt en Dickensmarkt op het Grootzand & Scharnestraat. VOS leden ontvangen hier binnenkort meer informatie over.